Suoraan sisältöön
Tule kuulemaan, mitä tietosuoja tarkoittaa yritysvastuun ja YK:n periaatteiden näkökulmasta!

Tietosuoja yritysvastuun ytimessä

Tule kuulemaan, mitä tietosuoja tarkoittaa yritysvastuun ja YK:n periaatteiden näkökulmasta!

Psykoterapiakeskuksen asiakasrekisterin tietomurto nosti tietosuojan näkyväksi yritysvastuukysymykseksi. Digitaalisten tuotteiden ja palveluiden lisääntyessä tietosuojan merkitys liiketoiminnassa kasvaa. Tietosuojakysymysten tulisi olla näkyvästi paitsi yritysjohdon myös yritysten riskienhallinnan, tietoturvan ja tuotekehityksen asiantuntijoiden agendalla. Yrityksissä on ymmärrettävä mitä tietosuoja tarkoittaa ja edellyttää, miten tietosuojaa säännellään lainsäädännössä ja miten se liittyy yritysvastuun sosiaaliseen ja taloudelliseen vastuuseen, myös YK:n Global Compactin periaatteisiin.

Global Compact Network Finland järjestää tietosuojakysymyksiä yritysvastuun ja YK:n periaatteiden näkökulmasta käsittelevän webinaarin to 26.11. klo 9 - 10.15. Asiantuntijoina ovat ihmisoikeus- ja yritysvastuuseen erikoistunut OTT Merja Pentikäinen ja Hankenin kauppakorkeakoulun apulaisprofessori Hanna Silvola.

Webinaari on avoin kaikille Global Compactin jäsenyritysten ja -yhteisöjen työntekijöille.

Ilmoittaudu tästä.

Jaa tapahtuma

Tapahtumakalenteri

<

>
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su

Tulevia tapahtumia

11.03.2024

UN Global Compact Suomen jäseninfo

Tule kuulemaan, mitä jäsenorganisaation tulisi tietää juuri nyt tarjonnastamme, CoP-raportoinnista, Academystä, viestinnästä ja muista ajankohtaisista aiheista.